INGREDIENSER 4 PORSJONER

300 g ARV suovas
50 gr melange eller smør
4 wraps (tortillas)
100 g salatmiks
100 g rød paprika
100 g rødløk

Tyttebærrømme:

1 boks rømme
2 ts sukker
2-3 ss tyttebær og/eller tyttebærsyltetøy
1/2 ts grovmalt pepper

WRAPS MED SUOVAS

Et villere alternativ til fredagstacoen. Det saftige, røkte suovaskjøttet setter et eget særpreg på den folkekjære fredagskosen. Serveres med salat, paprika og tyttebærrømme.

Slik gjør du:

  1. Lag tyttebærrømmen. Bland alle ingrediensene sammen og rør godt. Ha gjerne i litt pepper for å fremheve smaken.
    Tyttebærrømme er en mild og behagelig dressing, som passer perfekt til stekt eller grillet reinsdyrkjøtt.
  2. Stek suovas. Ta suovas rett ut av fryseren. Varm melange i panne og stek suovas raskt på høy varme. Det er viktig å ikke steke kjøttet for lenge.
  3. Legg varmet wraps (som anvist på pakken) på tallerken og tilsett salat, paprika, rødløk og det nystekte kjøttet.
  4. Ta over tyttebærømmen og rull til en sylinder. Kan spises hel eller deles i to.

INGREDIENSER 4 PORSJONER

300 g ARV suovas
50 gr melange eller smør
4 wraps (tortillas)
100 g salatmiks
100 g rød paprika
100 g rødløk

Tyttebærrømme:

1 boks rømme
2 ts sukker
2-3 ss tyttebær og/eller tyttebærsyltetøy
1/2 ts grovmalt pepper

#fastfoodfravidda