INGREDIENSER 4 PORSJONER

3-400 g ARV suovas
3 dl pasta (gjerne fersk pasta)
100 g assortert paprika
100 g rødløk
100 g sjampinjong eller annen sopp
60 g margarin eller smør
3 dl fløte
Salt og pepper

PASTA MED SUOVAS

Pasta med reinsdyrkjøtt er en smart måte å få variasjon i kostholdet, og samtidig prøve en kjent rett med en ny vri. Bruk den typen pasta du liker aller best og gled dine venner med en vill smaksopplevelse fra vidda.

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen som vist på pakken.
    Pastaskruer holder lett på sausen.
  2. Stek først suovas lett i margarin og ta den opp av kasserollen. Legg i mer margarin og stek så paprika, rødløk og grovhakket sjampinjong.
    Tilsett gjerne flere grønnsaker i gryta. For eksempel purreløk, hvitløk eller sukkererter.
  3. Tilsett kokt pasta når grønnsakene er møre og hell over fløten.
  4. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  5. Når fløten begynner å tykne, toppes alt med lettstekt suovas og friske urter.

Server gjerne suovaspasta med en frisk grønn salat og grovt nystekt brød.

INGREDIENSER 4 PORSJONER

3-400 g ARV suovas
3 dl pasta (gjerne fersk pasta)
100 g assortert paprika
100 g rødløk
100 g sjampinjong eller annen sopp
60 g margarin eller smør
3 dl fløte
Salt og pepper