JAKTEN PÅ FESTIVALFØLELSEN

Arctic Rein og Vilt (ARV) skulle for første gang ha ansvaret for servering av maten til Verketfestivalen. Dette har vi sett frem til, men dessverre blir ikke årets festival gjennomført på grunn av nasjonale krav til større arrangementer.

– Vi tenker derfor nytt, og ønsker å spre festivalstemningen ut til dere på en litt annen måte! Derfor arrangerer vi nå en stor konkurranse der du kan vinne en minikonsert inkludert matservering fra ARV hjemme hos deg selv.

Jakten på festivalfølelsen arrangeres fra 21.08.2020 – 27.09.2020. For å vinne må deltakeren finne et lodd gjemt i en Suovaspose og registrere det innen fristen 30.09.2020. Trekningen skjer den 01.10.2020.

For mer informasjon om deltakelse, premier, hvordan vinneren blir kontaktet, trekning med mer, se fullstendig deltakelsesevilkår nedenfor:

Jakten på festivalfølelsen konkurransevilkår

Arrangør av konkurransen
Arctic Rein og Vilt AS (”ARV”)
Entreprenørveien 1a
8610, Mo i Rana

Konkurranseperiode

Perioden der produktet med lodd ligger i butikk vil være fra 21.08.2020 til og med 27.09.2020. Det vil være 3333 poser med Suovas, 300 gram, i utvalgte butikker i kampanjeperioden. I 12 av pakningene kan man finne et lodd.

Hvem kan delta?

For å delta i konkurransen må du være 16 år eller eldre. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta.

Hvordan delta i konkurransen?

Kjøp en Suovaspakke og finn et lodd med en unik kode. Fristen for å registrere ditt lodd er 30.09.2020. – Se hvordan du registrerer ditt lodd lenger ned i beskrivelsen.

• Du kan kjøpe så mange konkurranseprodukter du vil for å øke dine vinnersjanser.
• Du kan vinne mer enn én premie ved funn av flere lodd.
• Hvis du finner flere lodd kan du bruke dem selv eller eventuelt gi bort den ekstra lodd til familie eller venner. Aldersgrense på 16 år gjelder også for personer som tar over premien. Godkjenning av vilkår og behandling av personlig informasjon vil bli etterspurt og ARV eier retten til å nekte personer å delta dersom de ikke oppfyller disse kravene.
• Deltakelse er personlig.
• Lodd som ikke registreres innen tidsfristen eller ikke blir funnet, utgår fra konkurransen.

PREMIER

Det er ulike premier og ARV trekker ut disse basert på loddene som er registrert med tilhørende innmeldte navn. Se mer informasjon under «Trekning».

1. ARV kommer hjem til deg underholder og lager et nydelig suovas måltid til deg og dine venner opp til 16 pers. Mini konserten avholdes av tidligere vokalist i Brød og Cirkus Frode Henriksen. Verdi kroner 15 000,- *
2. ARV kommer hjem til deg underholder og lager et nydelig suovas måltid til deg og dine venner opp til 16 pers. Mini konserten avholdes av tidligere vokalist i Brød og Cirkus Frode Henriksen. Verdi Kroner 15 000,- *
3. 2 stk Helgepass til Verket 2021 verdi kroner 3 080,-
4. Gaveeske med ARV produkter, verdi kroner 1 000,-
5. Gaveeske med ARV produkter, verdi kroner 1 000,-
6. Kartong med fjellsnacks (tørket kjøtt) fra ARV, verdi kroner 625,-
7. Kartong med fjellsnacks (tørket kjøtt) fra ARV, verdi kroner 625,-
8. Kartong med fjellsnacks (tørket kjøtt) fra ARV, verdi kroner 625,-
9. 2 stk billetter til underverket 2021, verdi kroner 500,-
10. 2 stk billetter til underverket 2021, verdi kroner 500,-
11. 2 stk billetter til underverket 2021, verdi kroner 500,-
12. 2 stk billetter til underverket 2021, verdi kroner 500,-

Eventuell skatt på gevinst må dekkes av vinneren.
*1 og 2 premie gjennomføres kun innenfor Rana kommune

Hvor finner du produktene som inneholder lodd?

Det er kun butikker i Rana kommune som har suovasposer som kan inneholde lodd. Det er totalt 19 butikker hvor du kan handle produktet. Disse er listet nedenfor:
• Bunnpris, Båsmoen, Gruben, Langmoheia og Mosenteret
• Coop Extra, Gruben, Selfors og Ytteren.
• Coop OBS, Svortdalen
• Coop prix, Mo, Storforshei og Åga
• Joker, Røssvoll og Utskarpen
• Kiwi, Langneset og Ytteren
• Rema 1000, Byporten, Langneset, Ranenget og Søderlundmyra

Du vil kun finne lodd i Suovasposer 300 gram.

Hvordan registrere koden fra ditt lodd?

Ved funn av et lodd følger du veiledningen på loddet. Koden må registreres innen 30.09.2020. Den registreres ved enten å ringe 974 25 277 eller sende e-post til post@arvmat.no. Vinneren vil etter trekkingen den 01.10.2020 bli kontaktet av ARV via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt.

TREKNING

Alle 12 loddene gir gevinst. Trekningen vil skje den 01.10.2020 kl 14.00. Vinnerne vil bli kunngjort i etterkant av trekningen samme dag.

Premiene trekkes ut fra en bestemt rekkefølge. Det trekkes fra 12 premie og oppover til 1 premie. Hvis det er slik at alle lodd ikke blir registrert innen tidsfristen, starter trekningen på antallet lodd registrert. Dvs hvis det kun blir registrert 10 stk lodd, starter vi trekningen fra 10. premie og oppover til 1. premie

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger

For å registrere ditt lodd i konkurransen er du nødt til å oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. ARV vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut priser. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til ARV og arvmat.no, presentert med navn og eventuelt bydel. Deltakelse i konkurransen forutsetter at vinneren samtykker til dette.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og ARV vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.

ANNET

Covid 19

Ved gjennomføring av 1 og 2 premie må man forholde seg til nasjonale smittevernregler satt av regjeringen samt følge opp råd og tiltak angående private sammenkomster. Hvis det blir endringer i situasjonen angående smittevern som kan få følger for gjennomføring av premien, vil man sammen med vinnerne finne løsninger.

Markedsføring

ARV forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.

Avlysning

Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor ARV`s rimelige kontroll forbeholder ARV seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.

KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss via ARV forbrukerkontakt, Tlf 75 12 23 00.