INGREDIENSER 4 PORSJONER
3-400 g ARV suovas
3 dl pasta (gjerne fersk pasta)
100 g assortert paprika
100 g rødløk
100 g sjampinjong eller annen sopp
60 g margarin eller smør
3 dl fløte
Salt og pepper

PASTA MED SUOVAS
Pasta med reinsdyrkjøtt er en smart måte å få variasjon i kostholdet, og samtidig prøve en kjent rett med en ny vri. Bruk den typen pasta du liker aller best og gled dine venner med en vill smaksopplevelse fra vidda.
Slik gjør du:
- Kok pastaen som vist på pakken.
Pastaskruer holder lett på sausen. - Stek først suovas lett i margarin og ta den opp av kasserollen. Legg i mer margarin og stek så paprika, rødløk og grovhakket sjampinjong.
Tilsett gjerne flere grønnsaker i gryta. For eksempel purreløk, hvitløk eller sukkererter. - Tilsett kokt pasta når grønnsakene er møre og hell over fløten.
- Kok opp og smak til med salt og pepper.
- Når fløten begynner å tykne, toppes alt med lettstekt suovas og friske urter.
Server gjerne suovaspasta med en frisk grønn salat og grovt nystekt brød.
INGREDIENSER 4 PORSJONER
3-400 g ARV suovas
3 dl pasta (gjerne fersk pasta)
100 g assortert paprika
100 g rødløk
100 g sjampinjong eller annen sopp
60 g margarin eller smør
3 dl fløte
Salt og pepper