INGREDIENSER
400 gram ytrefilet av reinsdyr
2 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
1 ts salg, gjerne Maldon-salt
1/2 ts kvernet pepper
SNØFRISKKREM
125 g snøfrisk med pepper
2 ss crème fraîche original, 35%
2 ss hakket timian
TILBEHØR
50 g kantarell
100 g skogsbærblandin

REINSDYRCARPACCIO MED SNØFRISK-KREM
Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem er en norsk forrett på sitt beste!
Pakk reinsdyrfileten i plastpose og legg den i fryseren til den er halvveis dypfryst, da er den lettere å skjære i tynne skiver.
Skjære fileten i tynne skiver med en skarp kniv eller på en påleggsmaskin. Legg skivene flat utover på tallerkenene.
Bland samme sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper
Bland snøfrisk med crème fraîche og hakkede urter, f.eks. timian.
Legg en liten klatt snøfriskkrem på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær.
Server med toast.
INGREDIENSER
400 gram ytrefilet av reinsdyr
2 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
1 ts salg, gjerne Maldon-salt
1/2 ts kvernet pepper
SNØFRISKKREM
125 g snøfrisk med pepper
2 ss crème fraîche original, 35%
2 ss hakket timian
TILBEHØR
50 g kantarell
100 g skogsbærblandin