INGREDIENSER 4 PORSJONER
300 gram flatbiff av reinsdyr i biffer
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
2 ss margarin til steking
Du trenger også:
2 skiver brød (skåret på langs)
2 ss olje til steking
1 pakke philadelphia kremost (á 300g)
2 stk pære
3 stk frisk fiken skåret i båter
4 stilker bladpersille
1⁄4 ts kvernet pepper

REINSDYRTOAST MED PÆRE OG FIKEN
Reinsdyrbiffer på en stor toast, eller bruschetta om du vil, er perfekt til en kveld for ekstra kos. En tradisjonell råvare i ny drakt.
Slik gjør du:
- Skjær tynne skiver brød på langs. Legg de store brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, drypp over olje og sett brettet i stekeovn på 180 °C til har fått en fin gyllen farge og har blitt sprø.
- Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun kjøttet i margarin på sterk varme, ca. 1 minutt på hver side. Etterstek på lavere varme, 1-2 minutter på hver side. Hvil kjøttet i 5 minutter.
- Smør kremost på de ristede brødskivene.
- Bruk en skreller eller ostehøvel og skjær pære i tynne strimler. Legg strimlene på skivene med kremost. Legg også på fikenbåter.
- Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det på toastene. Dryss over bladpersille og nykvernet pepper.
- Del hver toast i fire og nyt.
INGREDIENSER 4 PORSJONER
300 gram flatbiff av reinsdyr i biffer
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
2 ss margarin til steking
Du trenger også:
2 skiver brød (skåret på langs)
2 ss olje til steking
1 pakke philadelphia kremost (á 300g)
2 stk pære
3 stk frisk fiken skåret i båter
4 stilker bladpersille
1⁄4 ts kvernet pepper