FLATBIFF AV REIN

FLATBIFF AV REIN

INGREDIENSER 4 PORSJONER 600 g ARV flatbiff av rein 800 g mandelpotet 1 1⁄2 ts salt 1 ts pepper 2 ss margarin Stekte rotgrønnsaker: 100 g gulrot 100 g sellerirot 100 g kålrot 100 g vårløk 1 ss olivenolje 2 ss margarin 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts hakket pepper Viltsaus: 2 ss...
PASTA MED SUOVAS

PASTA MED SUOVAS

INGREDIENSER 4 PORSJONER 3-400 g ARV suovas 3 dl pasta (gjerne fersk pasta) 100 g assortert paprika 100 g rødløk 100 g sjampinjong eller annen sopp 60 g margarin eller smør 3 dl fløte Salt og pepper PASTA MED SUOVAS Pasta med reinsdyrkjøtt er en smart måte å få...
YTREFILET AV REIN

YTREFILET AV REIN

INGREDIENSER 4 PORSJONER 600 g ARV ytrefilet av rein 2 ss margarin eller smør 1 1⁄2 ts salt 1 ts pepper 50 g fersk eller singelfrosset tyttebær Fløtepoteter: 800 g potet 1 stk løk 3 dl fløte 1 dl helmelk 100 gram revet parmesanost eller norvegia til gratinering Stekte...
REINSDYRSTEK MED VILTSAUS

REINSDYRSTEK MED VILTSAUS

INGREDIENSER 4 PORSJONER 2 kg ARV reinsdyrstek 2 stk gulrot 200 g sellerirot 200 g kålrot 1 stk purreløk 1 1⁄2 ts salt 1 1⁄2 ts pepper 50 g margarin 3 dl fløte 5 dl vann Kokte poteter: 8 stk potet Viltsaus: 2 ss smør 4 ss hvetemel 8 dl sjy/kraft 2 stk knuste einebær...
SUOVASSALAT

SUOVASSALAT

INGREDIENSER 4 PORSJONER 400 ARV suovas 200 g blandet salat 100 g paprika, rød, oransje og gul 100 g rødløk 100 g cherrytomat 100 g parmesanost Basilikumolje Aioli 1 pk majones 1 båt presset hvitløk 2-4 ss kaldt vann 2-4 ss olivenolje 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts grovmalt...