REINSDYRSTEK MED VILTSAUS

REINSDYRSTEK MED VILTSAUS

INGREDIENSER 4 PORSJONER 2 kg ARV reinsdyrstek 2 stk gulrot 200 g sellerirot 200 g kålrot 1 stk purreløk 1 1⁄2 ts salt 1 1⁄2 ts pepper 50 g margarin 3 dl fløte 5 dl vann Kokte poteter: 8 stk potet Viltsaus: 2 ss smør 4 ss hvetemel 8 dl sjy/kraft 2 stk knuste einebær...
REINSDYRGRYTE

REINSDYRGRYTE

INGREDIENSER 4 PORSJONER 800 gram reinsdyrstek (eller grytekjøtt av rein) i 3×3 cm biter 200 gram bacon i små biter 2 ss smør til steking 8 stk sjalottløk 8 stk knuste einebær 1 kvist frisk timian 1 boks vikingmelk 1 dl kjøttbuljong (utblandet) eller vann 1 ts...