SKAVGRYTE MED SJYSAUS

SKAVGRYTE MED SJYSAUS

INGREDIENSER 4 PORSJONER 500 g ARV reinskav 250 g fersk løk i båter 250 g fersk sjampinjong i båter 2 dl vann 100 g smør til steking/sjy 5 stk knuste einebær 1 ts salt 1⁄2 ts pepper Rotgrønnsaker: 150 g gulrot 150 g kålrot 150 g sellerirot 8 stk poteter SKAVGRYTE MED...
SKAVGRYTE MED FLØTESAUS

SKAVGRYTE MED FLØTESAUS

INGREDIENSER 4 PORSJONER 500 g ARV reinskav 2 ss smør til steking 250 g fersk sjampinjong, i båter 150 g løk, i tynne skiver 3 dl fløte 1 dl melk 1 ts salt 1⁄2 ts pepper Potetmos: 10 stk potet 2 ss smør 2 dl melk 1 dl fløte 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper Tilbehør: 100 g...
ELTEFRI PIZZA MED REINSDYRSKAV, GRANATEPLE OG SPINAT

ELTEFRI PIZZA MED REINSDYRSKAV, GRANATEPLE OG SPINAT

INGREDIENSER 4 PORSJONER Pizzafyll: 250 g reinsdyrskav 2 stk mozzarella 1 stk rødløk 1⁄2 stk granateple 60 g babyspinat Eltefri pizzadeig: 500 g hvetemel 1⁄4 ts tørrgjær 11⁄2 ts salt 31⁄2 dl vann Hvit pizzasaus: 11⁄2 dl crème fraîche orginal, 35 % 1⁄2 stk finhakket...
LASAGNE MED REIN OG SYLTEDE KANTARELLER

LASAGNE MED REIN OG SYLTEDE KANTARELLER

INGREDIENSER 4 PORSJONER 500 g reinsdyrskav eller kjøttdeig av rein 2 ss smør 1 stk finhakket løk 2 stk revet gulrot 4 dl vann 1 dl kremfløte 2 ss konsentrert viltkraft eller viltfond 2 ss rognebærgelé 1 ss soyasaus 5 stk knuste einebær 1 ts tørket timian 1⁄2 ts salt...